2011. május 16., hétfő

Üdvözöllek!

Kedves olvasó!



A terhességem során és utána is mindent dokumentáltam, eltettem emlékbe, hogy egyszer majd megosszam másokkal mint segítség és persze jó érzés újra látni ezeket a dolgokat. Ennek most érkezett el az ideje.

 Vedd figyelembe, hogy most már 2 gyerekem van, és a velük kapcsolatos tapasztalataimat írom le.

Biztosan eltér néhány dolog és én csak a saját példáimat tudom leírni és kiindulni belőle. 
Itt gondolok arra, hogy minden terhesség más.

Nincs 2 egyforma ember és élet sem, de azért sok mindenre választ is találhatsz itt, jó tanácsot, vagy néhány dolog pont úgy fog mégis alakulni mint nálam. Vagy a kórházi csomagot, bevásárlást hasonlóképp fogod alakítani.

Például nálam a második babánál már mindent máshogy alakítottam,mert már volt némi tapasztalatom és jobban tudtam mi lényeges,mi a fontos és mi nem annyira. 

Őszinte irományokat ígérhetek neked, nem a kiszínezett, kissé rózsaszín szép leírásokat, álomszerű dolgokat, hanem a színtiszta valós dolgokat írom le.
Leginkább gondolok itt a szülésre és az utána való nehéz időszakra, amiről utólag mindenki csak szépeket és pozitívat mesél, ami nem teljesen igaz, vagy már nem emlékszik pontosan mindenre.
Mindennek van jó és rossz oldala, hát ennek is. Én elvártam volna annak idején, hogy kellőképpen felkészítsenek a rossz dolgokra is és ne csak a jókat meséljék, de senkitől nem kaptam meg, saját magam tapasztaltam meg és felkészületlenül, tudás nélkül jött, mint a fekete leves. 

Szerintem te is tisztába szeretnél lenni, felkészülni kellőképpen mi vár rád, ha még nem is teljesen ugyanígy lesz. Ezzel, hogy mindenki felkészül a nehézségekre és tisztában lesz vele, hogy mikkel kell majd szembenéznie, talán meg is előzhetőek akár a szülési komplikációk, vagy elviselhetőbbé tehető, az első hetek könnyebben átvészelhetőek, megelőzhető a türelmetlenség, kimerültség.

Ami nagyon fontos!
Sok év tapasztalattal azt vettem észre, ahogy állsz a dolgokhoz, úgy fog sikerülni, Te alakítod. Ha félsz a szüléstől, rettegsz attól, hogy fogod megfürdetni, szoptatni, pelenkázni a kisbabádat, akkor nehéz időszak vár Rád. Ha viszont csak a pozitív dolgokra fordítasz figyelmet, kizárod a félelmet, negatív gondolataid hogy ne is legyen 1 se, bízol magadban és az Orvosodban kellőképpen, akkor szuper lesz az egész, élmény lesz és jó lesz végigcsinálni pároddal az egész időszakot aztán később visszaemlékezni. Még ha fel is lép valami nem várt komplikáció, akkor is meg fogjátok tudni oldani! A hozzáállásod olyan, mintha Te magad írnád le mi fog történni. Pont úgy lesz ahogy azt elképzelted, akár pozitív dolgokat képzelsz el akár negatív. Mindenki saját maga alakítja az életét és a nagy eseményeket. Te is!!

Ha mégis vannak kétségeid, nézz utána mindennek hogy minden információt megkapj és megnyugodj!! Járj utána mindennek, amíg meg nem nyugszol hogy  oké, tudok mindent, jöhet a terhesség szülés és a babázás!

Jó bögészést, olvasgatást, tudatos felkészülést és remélem elérem a célom: 
Hogy boldog és felkészült kismama légy!:)




Gorkie

1 megjegyzés:

  1. How to get 1xbet korean sportsbook in order to play
    › games › korean 1xbet korean › games › 온카지노 korean 1xbet korean sportsbook. Betting markets. There are multiple kinds of bets available on football 샌즈카지노 matches, the game is

    VálaszTörlés